Ситуація в Україні стабільна і прогнозована. Окрім зборів у парламенті

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 10.04.2007 17:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2571

Ситуація в Україні стабільна та прогнозована, заявляє керівник Головної служби з питань діяльності правоохоронних органів Секретаріату Президента Валерій Гелетей.

Сьогодні на брифінгу він зазначив, що правоохоронні органи, за винятком МВС і ще низки підрозділів, котрі несуть службу в посиленому режимі, працюють "у звичайному, нормальному режимі".

"Ситуація в Києві й в Україні на сьогоднішній день стабільна, контрольована та прогнозована, і сьогодні на зустрічі з представниками силових відомств Президент Віктор Ющенко підкреслив, що присутність співробітників міліції на вулицях повинне бути адекватна населенню, і демонстрація сили неприпустима", сказав Гелетей.

Напередодні комітет Верховної Ради з національної безпеки й оборони ініціював перевірку підрозділів спеціального призначення.

Утім, як заявив міністр оборони Анатолій Гриценко, жоден з підрозділів Збройних Сил України не переведено у стан підвищеної бойової готовності.

Крім того, у вівторок, 10 квітня, Президент Віктор Ющенко провів з керівниками силових структур.

Як повідомлялося раніше, депутатські збори у паламенті, а також керівникі більшовицьких фракцій публічно заявляли, що Президент готується до введення НС, а їхні опоненти - до штурму ЦВК, парламенту і Кабміну.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.