Ситуація на фронті: стає гарячіше

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 4.11.2015 20:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25749

Після вчорашнього намагання російсько-терористичних найманців з новою силою розпалити конфлікт, ніч у зоні проведення АТО пройшла спокійно.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Військові на передовій продовжують укріплювати свої позиції, пильно стежать за діями бойовиків, щоб у будь-яку мить адекватно відповісти на провокації.

У Сватовому військові сапери продовжують ліквідовувати наслідки катастрофи. За день знищено більше 200 боєприпасів. Очищено 2 гектари території навколо складу. Йде підготовка до ведення робіт всередині складу.

За минулий день під час розмінування території навколо ліній електропередач виявлено та знешкоджено 31 вибухонебезпечний предмет.

4 листопада у зоні проведення АТО не минулося без провокацій.

Російсько-терористичні найманці відкривали вогонь у бік наших позицій в населеному пункті Мар’їнка з великокаліберних кулеметів з 14.35 до 14.50.

А з 15 години відкривали вогонь з протитанкових гранатометів та стрілецької зброї по населеному пункту Опитне.

Не дивлячись на постійні провокації, наші військові продовжують допомагати відновлювати інфраструктуру Донбасу. Сьогодні військовими саперами оглянуто 3,6 км під’їзних шляхів до зруйнованих ліній електропередач від населеного пункту Артемово у бік Горлівки.




 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.