Ситуація на фронті: російські бойовики вже стріляють з мінометів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.11.2015 21:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25755

Як і декілька попередніх днів бойовики продовжують вести провокаційні обстріли наших позицій.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Вчора увечері у зоні проведення АТО не минулося без збройних провокацій.

Терористи-найманці з 18.50 і до 00.30 з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 12 разів обстріляли наші позиції. Поборники так званого "Руського Миру" вели вогонь по Опитному, Авдіївці, Новгородському, та Піскам. Підступні обстріли велися з напрямку Хімічного та Цементного заводів, Спартака, Старого терміналу Донецького аеропорту, Широкої балки та Путилівського лісу.

Після цього, ніч у зоні проведення АТО пройшла спокійно.

Не дивлячись на провокації, у Сватовому військові сапери намагаються якомога швидше ліквідувати наслідки катастрофи. Вчора продовжилась робота з обстеження території навколо складу РАО та знищення боєприпасів. Лише за вчорашній день обстежено 4,5 га прилеглої території та зачищено понад 1500 боєприпасів.

Сьогодні, розпочинаючи з 8.50 до 18 години російсько-терористичні найманці з стрілецької зброї обстрілювали Опитне, Авдіївку та Піски. Крім того, по Опитному та Крсногорівці працював АГС, а по Авдіївці - снайпер.

В той час, коли українська сторона відповідно до Мінських домовленостей відводить озброєння, у тому числі міномети, терористи ведуть обстріли житлових кварталів із забороненої зброї. В 11.15 вони обстріляли Красногорівку з 82-мм мінометів. Одна міна вибухнула поблизу житлових будинків, що розташовані на вулиці Сонячна, 6. Жертв та постраждалих внаслідок обстрілу немає.

У Сватовому військові сапери продовжують ліквідовувати наслідки катастрофи. За сьогоднішній день оглянуто 2,5 гектари прилеглої території. Знищено 2348 вибухонебезпечних предметів.





 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.