На Херсонщині депутат від БПП вдарив ковбасою депутата від Опоблоку

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 6.11.2015 15:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25760

6 листопада на сесії новообраної Каховської ради (Херсонська область) народний депутат від Блоку Порошенка України Сергій Хлань вдарив депутата від «Опозиційного блоку» Павла Філіпчука.

Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Все почалося з того, що Філіпчук вирішив привітати з обранням мером Каховки Андрія Дяченка (Блок Петра Порошенка). Він подарував йому пакет, в якому була пляшка горілки, ковбаса, консервний ключ і банка консервів з написом «Каховка».

Раптово з-за столу президії, на який поставили пакет, вискочив народний депутат Сергій Хлань. Однією рукою він схопив Філіпчука за одяг, а другою завдав кілька ударів палкою ковбаси по голові і тулубу.

Як повідомляється, в день виборів у Каховці викрили працівників штабу Андрія Дяченка, які за пляшку горілки приводили людей на виборчі дільниці.

Ступінь отриманих тілесних ушкоджень встановлять медики і правоохоронці, до яких потерпілий депутат вже звернувся за допомогою.

Як повідомлялося раніше, 5 листопада після закриття сесії Верховної Ради заступник керівника парламентської фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук вдарив скляною пляшкою по голові депутатку від фракції "Батьківщина" Олександру Кужель. У "Батьківщині" заявили, що в Кужель струс мозку. Тетерук вибачився і пояснив, що його спровокували. Нараз ведеться розслідування інциденту.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.