Ситуація на фронті: терористична атака у Франції дивним чином збіглася з нарощуванням активності бойвиків

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.11.2015 17:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25805

Розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора, російсько-терористичні найманці продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

На Донецькому – з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – терористи вели провокаційний вогонь по Опитному, Пісках, Мар’їнці, Новгородському, Новоселівці Другій, Верхньоторецькому, Красногорівці та Авдіївці. Крім того, для обстрілів наших позицій поблизу Авдіївки злочинці використовували 82-міліметрові міномети.

На Артемівському напрямку по Майорську терористи вели вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На Маріупольському – по Ломакиному – зі стрілецької зброї. Крім того, найманці вели прицільний вогонь зі стрілецької зброї по наших позиціях поблизу Новотошківського та Широкиного.

Близько 20 години вечора в районі Верхньоторецького відбулося бойове зіткнення, яке традиційно завершилося бігством ворога з поля бою. При цьому в ході 2-годинного бою російсько-терористичні війська застосовували не лише озброєння БМП-2, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, а й 82-міліметрові міномети, які, відповідно до Мінських домовленостей, вже мали б бути відведені не лише української стороною, а і найманцями.

Розвідка сил АТО уточнює інформацію щодо залучення російських найманців до складу диверсійно-розвідувальних груп самопроголошених "ДНР"/"ЛНР". Відповідні документи разом зі зброєю були вилучені під час знешкодження зазначених груп в районі проведення Антитерористичної операції.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.