Ситуація на фронті: російські бойовики вже повернули на передову артилерію

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.11.2015 16:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25831

З 18 години вчорашнього вечора і до 6 ранку жодна година у зоні проведення АТО не пройшла без обстрілів.

Про це повідомляє пре-центр АТО.

Як і раніше, переважну більшість вогню загарбники зосередили на Донецькому напрямку.

Із 36 обстрілів – 30 злочинці з використанням гранатометів, зенітних установок, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї провели по Мар’їнці, Авдіївці, Новгородському, Опитному та Піскам.

На Артемівському напрямку з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї терористи обстрілювали Зайцеве, а на Луганському, із зенітних установок, – Новотошківське.

Із гранатометів найманці вели прицільний вогонь безпосередньо по наших позиціях в районі Мар’їнки, а також із 82-міліметрових мінометів – по Лозовому.

А з 21.34 вечора до 22.15 терористи знов обстріляли мирний населений пункт. Із реактивних систем залпового вогню бандити двічі вели вогонь з боку Старомихайлівки по населеному пункту Красногорівка.

Загалом по мирних мешканцях було випущено 4 реактивних снаряди.

З метою провокації та виклику вогню у відповідь з боку сил АТО для зриву виборів у місцеві органи влади Маріуполя, а також збору доказової бази порушень Україною Мінських домовленостей перед черговим засіданням тристоронньої контактної групи у Мінську, бойовики самопроголошеної “ДНР” ведуть вогонь по околицях населених пунктів Павлополь та Широкине із заборонених Мінськими домовленостями 120- та 82-міліметрових мінометів, а також гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Також на Маріупольському напрямку збільшилась активність диверсійно-розвідувальних груп ворога.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.