Стоян думає, що проплачена масовка на Майдані висловлює думку більшості населення. Дотепний жарт

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 12.04.2007 12:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2587

Фракція партії Регіонів у Верховній Раді закликає Президента Віктора Ющенка прийти на мітинг прихильників коаліції на Майдані Незалежності в Києві.

Про це повідомив депутат-більшовик від партії Регіонів Олександр Стоян, виступаючи на сьогоднішніх зборах парламенту. "Хотілося б дуже, щоб ви, Віктор Андрійович, прийшли до цих людей, тому що вони теж громадяни України", - сказав він.

Стоян зазначив, що Ющенкові варто прийти на Майдан Незалежності, тому що люди, котрі там мітингують, представляють думку більшості населення країни(?).

Сьогодні, у столиці України Києві продовжуються акції прихильників та противників розпуску Верховної Ради.

Нагадаємо, напередодні після зустрічі з Януковичем Президент України сформулював 15 позицій для компромісу, які сьогодні розглядаються прем’єрською командою.

Кабінет міністрів очікує сьогодні відповідь Віктора Ющенко на заклик уряду призупинити указ про розпуск Верховної Ради до прийняття рішення по ньому Конституційним судом, сказав прем’єр-міністр Віктор Янукович.

Як повідомлялося раніше, по столиці та деяких інших областях вештають вербувальники, які за гроші пропонують громадянам, в тому числі, неповнолітнім, взяти участь у акції на Майдані.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.