Шокін призначив керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 30.11.2015 20:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25872

На посаду заступника Генерального прокурора України керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури призначено Назара Холодницького.

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури призначено Назар Холодницький

Про це повідомляє Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ ГПУ.

У понеділок, 30 листопада 2015 року, Генеральний прокурор України Віктор Шокін розглянув рекомендації конкурсної комісії з відбору кандидатів на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі щодо призначення на посаду заступника Генерального прокурора України керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури кандидатів Максима Грищука та Назара Холодницького.

Віктор Шокін вивчив дані щодо тестування на знання законодавчої бази та загальні здібності, переглянув відеозаписи співбесід членів конкурсної комісії з обома претендентами, ознайомився з їх особовими справами та провів особисті співбесіди з кожним із них.

30 листопада 2015 року Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом призначив на посаду заступника Генерального прокурора України керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.