Європейський Союз вже став учасником гібридної війни, яку розв’язала РФ

Автор/джерело -  © 5 канал



Дата публiкацiї - 4.12.2015 01:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25891

Європейський Союз стає учасником гібридної війни, яку розв’язала Російська Федерація.

Про це в ефірі "5 каналу" в програмі "Погляд" заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.

"На превеликий жаль, Україна знаходиться в геополітичному такому епіцентрі, який Кремль називає "зоною своїх стратегічних інтересів". ... саме імперський реваншизм, який сьогодні домінує в усіх формах і зовнішньої, і внутрішньої політики Росії, він безумовно в центрі своєї уваги тримає нашу країну і спробує знищити Україну як незалежну демократичну державу. І це є колосальна проблема", - зазначив він.

За його словами, сьогодні Європейський Союз є не спостерігачем, а саме учасником гібридної війни, яку розв’язала Російська Федерація.

"Коли ми говоримо про гібридну політику, це не гібридна політика, це гібридна війна. При чому в епіцентр цієї війни втягується все більше, все нові і нові території. І саме Європейський Союз, який довгий час просто спостерігав за цими подіями, сьогодні він також стає учасникам, не спостерігачем, а саме учасником цієї гібридної війни, яку розв’язала Росія", - наголосив Турчинов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.