Ситуація на фронті: російські бойовики 25 разів за день і 30 - вночі порушили Мінські угди

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 10.12.2015 21:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25918

Сьогодні, 10 грудня, бандформування російсько-терористичних військ не припинили вдаватись до збройних провокацій у зоні проведення АТО.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Найбільше порушень умов припинення вогню з боку загарбників зафіксовано на Донецькому напрямку. Там бойовики зі стрілецької зброї декілька разів обстрілювали наші позиції в Пісках, з гранатометів та крупнокаліберних кулеметів - в Опитному та Новгородському. Також у районі Новгородського активно працював ворожий снайпер.

На Маріупольському напрямку бандити з крупнокаліберних кулеметів та гранатометів били по Старогнатівці. З такої ж зброї та озброєння БМП – по Гранітному.

На Артемівському напрямку з ручних протитанкових гранатометів ворог обстріляв наших воїнів в Майорську та Зайцевому. А поблизу Луганського українських захисників намагався поцілити снайпер.

На Луганщині зафіксовано один обстріл з крупнокаліберного кулемету – в районі селища Нижньотепле.

Всього впродовж дня бойовики відкривали вогонь 25 разів.

Впродовж минулої ночі бойовики російсько-терористичних військ понад 30 разів порушили умови припинення вогню у зоні проведення АТО.

Вчора ввечері бандити неодноразово відкривали вогонь із крупнокаліберних кулеметів, гранатометів й стрілецької зброї по Пісках, Новгородському й Опитному, що на Донецькому напрямку. З цих же видів озброєння, а також зенітних установок, танків, 82 та 120-мм мінометів загарбники неодноразово гатили по Красногорівці. А по південній околиці населеного пункту Курахівка ворог вдарив із реактивних систем залпового вогню.

Луганське було обстріляно із гранатометів та озброєння БМП.

Поблизу селища Новотроїцьке, що на Маріупольському напрямку, відбулось нетривале бойове зіткнення із ДРГ загарбників, в результаті якого ворог відступив.

На цьому ж напрямку під вогнем ворога декілька разів опинилось Широкине. Звечора кремлівські найманці били з гранатометів, крупнокаліберних кулеметів та 82-мм мінометів, а після опівночі – двічі із 122-мм артилерійських систем.

Активізувались бандити й на Луганщині. Обстріли позицій наших військ із 82-мм мінометів зафіксовані поблизу Трьохізбенки, з гранатометів – на околицях Щастя й селища Жовте.





 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.