Президент Ющенко розбереться із російським ПіСУАРом

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 12.04.2007 15:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2592

Президент Віктор Ющенко має намір доручити Генпрокуратурі та СБУ розслідувати те, що прихильники коаліції слухали виступ прем’єра Віктора Янукович з сепаратисткою символікою.

Про це Ющенко сказав сьогодні на щоквартальній прес-конференції в Українському домі, відповідаючи на питання:

"Якщо прем’єр виступає на майдані, де майорять гасла і транспаранти про Донецьку республіку з двоголовими орлами, як ви поясните те, що в присутності посадової особи, яка очолює кабмін, серед прихильників є присутність саме такого транспаранту і організації, яка в Донецьку збирає підписи про поділ України".

У відповідь Ющенко сказав: "Що стосується конкретного питання, я його можу зараз сприйняти як постановку дати доручення Генпрокуратурі і СБУ розібратись в цьому питанні".

"Те, що в Україні є організації, які дозволяють собі протидержавну діяльність, я знаю і, якщо ви візьмете (статистику) за останні 3-4 місяці, таких організацій поменшало", - сказав президента.

Водночас він підкреслив, що такі організації припинили свою діяльність, керуючись діями українських спеціальних органів, які діяли відповідно до закону і за дорученням Президента.

Як повідомлялося раніше, вчора на Майдані, на масовці більшовиків, де виступали серед інших Янукович на депутати російської Думи з'явилися прапори із символікою так званої Донецької республіки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.