У Раді створили спеціальну групу для пошуку компромісу з питань бюджету на 2016 рік

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 17.12.2015 22:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25945

Позачергове засідання ВР у четвер, 17 грудня, закрите, а депутати створюють спеціальну групу для подальшого розгляду проектів бюджету та податкових змін.

Про це з посиланням на слова спікера Ради Володимира Гройсмана передав кореспондент з парламенту.

«Як ми раніше визначили, ми створюємо робочу групу, до якої увійдуть представники фракцій і груп українського парламенту. Бажано, щоб це були 1-2 професійних людини, які можуть предметно працювати. Далі – Кабінет міністрів України, особисто прем’єр-міністр, а також податковий і бюджетний комітети», – сказав Гройсман через кілька годин обговорення і закрив позачергове засідання українського парламенту.

При цьому він додав: «У зв’язку з цим я просив би направити своїх представників сьогодні о 16:30 для першої такої зустрічі і визначення регламенту роботи цієї групи».

Спікер зазначив, що в стислі терміни потрібно напрацювати необхідні рішення, враховуючи те, що було обговорено на позачерговому засіданні парламенту в четвер.

Гройсман закликав до відповідальності в даному питанні.

«Я всіх закликаю до відповідального компромісу – непопулістичного, неполітичного, а відповідального компромісу по відношенню до країни. Я переконаний, цей відповідальний компроміс може бути знайдений в стінах українського парламенту», – додав Гройсман.

Як повідомлялося, 11 грудня Кабмін вніс до Верховної Ради проекти податкової реформи, бюджету на 2016 рік і супутніх законів.

Також раніше стало відомо, що роботу над новим Податковим кодексом продовжать у 2016 році.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.