Більшовики вже хотять круглого столу. Щоб забалакати вибори

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 16.04.2007 12:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2598

Антикризова коаліція наголошує на необхідності проведення круглого столу з президентом для пошуку виходу з кризової ситуації.

Про це журналістам в понеділок сказав член фракції партії Регіонів Михайло Чечетов.

За його словами, учасниками круглого столу мають стати президент, прем’єр, голова Верховної Ради, а також лідери політичних партій.

"Вони мають сісти за круглий стіл, щоб знайти рішення у розв’язанні всіх нагальних проблем. Це має відбутися саме за круглим столом, але не в інтересах окремих політичних сил, а в інтересах всієї держави", - зазначив він.

На думку Чечетова, президент у свою чергу йде на зустріч коаліції, зокрема, одним з зустрічних кроків президента він вважає те, що Ющенко визнав, що його указ про розпуск парламенту не може бути виконаний по термінах проведення цих виборів.

"Ми знаємо, що це було для нього дуже непросто, і ми віддаємо належне президенту, який на прес-конференції визнав, що указ не може біти виконаний в частині термінів. Крім цього він сказав, що політична ситуація вимагає діалогу політичних сил в частині пошуку дійсно узгодженого рішення щодо виходу з політичної кризи", - зазначив він.

Чечетов додав, що на його думку, цей вислів президента є кроком на зустріч коаліції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.