Російські диверсійні групи отримали форму, схожу на українську

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 28.12.2015 16:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=25987

Найманці продовжують вдаватись до хитрощів та вчергове намагаються дискредитувати бійців сил АТО.

Так, сьогодні, 28 грудня, в районі селища Зайцеве, що північніше тимчасово окупованої Горлівки, було виявлено групу бойовиків одного з проросійських незаконних збройних формувань, які одягнуті у камуфльований одяг, на зразок польових костюмів військовослужбовців ЗС України, повідомив прес-центр АТО. Диверсанти влаштували хаотичну стрільбу зі стрілецької зброї, зокрема по об’єктах житлової інфраструктури цього населеного пункту.

Таким чином, злочинці, на замовлення своїх кураторів з Російської Федерації, вчергове намагаються ввести в оману місцевих мешканців, звинуватити наших воїнів у порушеннях домовленостей про дотримання режиму «повної тиші» та зухвало дискредитувати сили АТО. До слова, це вже не перший подібний випадок.

В свою чергу, українські воїни впродовж сьогоднішнього дня жодного разу не відкривали вогонь, всі наші підрозділи суворо дотримуються умов припинення вогню.

Навіть попри те, що з початку доби бандити терористичної організації «ДНР», неприцільно обстрілявши наші позиції, вже вісім разів намагались примусити сили АТО застосувати зброю у відповідь.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.