Завтра Азаров розповість більшовикам до чого вони довели Україну

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 16.04.2007 15:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2602

Верховна Рада завтра, 17 квітня, планує заслухати звіт першого віце-прем’єр-міністра Миколи Азарова щодо ситуації в економіці у зв’язку з політичною кризою.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова Верховної Ради Олександр Мороз.

При цьому Мороз нагадав, що економічні наслідки політичного конфлікту «доволі тривожні», у зв’язку із цим, зазначив він, завтра Рада заслухає звіт першого віце-прем’єр-міністра Миколи Азарова.

Мороз також відзначив, що за останні два тижні за бюджетними платежами недобір становить близько мільярда грн.

Крім того, Мороз указав на те, що економічна ситуація в Україні погіршується у зв’язку з політичною кризою. І зазначив, що, відповідно до аналізу керівництва СОТ, позиція України у світових торгово-економічних параметрах займає 28 місце за обсягом імпорту. При цьому Мороз підкреслив, що керівництвом СОТ не згадується обсяг імпортованої продукції Україною.

Щодо міжнародної реакції, Мороз нагадав, що позиція міжнародних структур зводиться до того, що Україна повинна сама розв’язати свій внутрішній конфлікт, однак за Україною спостерігають.

Крім того, Мороз нагадав, що для України є важливим те, що в четвер на сесії ПАРЄ буде заслухане питання щодо України.

Від “Аратти”: напевно не важко здогадатися кого назвуть винними у всіх смертних гріхах соліст: перший-віце-прем'єр та хор більшовиків із розпущеного парламенту.

Між тим, було б вельми цікаво, аби замість пропагандистського шоу пан Азаров дійсно відзвітував. Наприклад, про відмивання ПДВ, наближеними до правлячої верхівки, структурами.

Або про борги із зарплат, які стрімко зростають на Донеччині й Луганщині. Або про розтринькування грошей із резервного фонду....

Проте, сценарій шоу під куполом такого, вочевидь, не передбачає.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.