Ситуація на фронті: російські бойовики не зменшують вогневу активність

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.01.2016 19:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26067

В зоні проведення АТО бойовики незаконних збройних формувань продовжують порушувати умови перемир’я та провокувати українських бійців на вогонь у відповідь.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Більшість випадків застосування зброї по опорним пунктам українських Збройних Сил зафіксовано на Донецькому напрямку. Так противник вів прицільний вогонь по нашим позиціям неподалік Новоселівки та Новгородського зі стрілецької зброї, автоматичних гранатометів та БМП.

В районі Троїцького, Пісків та Опитного по нашим опорним пунктам російські найманці застосовували великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Неподалік Мар’їнки «працював» ворожий снайпер.

Загалом, з початку доби бойовики 16 разів обстрілювали позиції наших військ.

Вчора в вечорі та вночі ситуація в зоні проведення АТО залишається неспокійною. Бойовики незаконних збройних формувань продовжують порушувати умови перемир’я.

Найбільше випадків порушення умов «повної тиші» за минулу добу зафіксовано в районі Донецького летовища. Проросійські злочинці обстрілювали наші позиції з гранатометів та стрілецької зброї неподалік Пісків, Опитного та шахти Бутівка.

По опорному пункту українських Збройних Сил біля Старогнатівки ворог вів вогонь з великокаліберного кулемету.

З міномету були обстріляні наші позиції неподалік Талаківки (на Маріупольському напрямку), а в районі селища Луганське, що на межі Донецької та Луганської областей противник вів по нашому опорному пункту прицільний вогонь з гранатометів, стрілецької зброї та БМП.

Загалом за минулу добу проросійські бандити 29 разів обстрілювали позиції сил АТО.




 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.