Ситуація на фронті: російські бойовики здійснили 24 обстріли за минулу добу

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 25.01.2016 21:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26079

В районі проведення АТО проросійські бойовики продовжують вести вогонь по наших позиціях, нехтуючи будь-якими домовленостями, щодо врегулювання конфлікту.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

З початку доби окупанти 24 рази обстрілювали наші опорні пункти. Всі випадки порушень «режиму тиші» відбулися на Донецькому напрямку.

Найбільша кількість обстрілів зафіксована неподалік Донецького летовища. Ворог зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру та гранатометів вів вогонь по наших укріпленнях в Опитному та Пісках.

Опорні пункти українських військ неподалік Зайцевого та Новгородського, що в районі тимчасово окупованої Горлівки, були обстріляні зі стрілецької зброї та гранатометів різних систем.

На Маріупольському та Луганському напрямках бойові дії не велися.

Минулої доби обстановка в зоні проведення АТО залишалася напруженою. Незважаючи на домовленості щодо врегулювання конфлікту, противник продовжує обстріли наших позицій з різних видів зброї.

Так, по опорному пункту неподалік Мар’їнки, ворог вів прицільний вогонь з гранатомету, стрілецької зброї та застосував зенітну установку.

В районі Донецького летовища проросійські бойовики з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали наші опорні пункти в Опитному та Пісках.

По позиціях українських військ неподалік Новгородського «працював» ворожий снайпер.
Неспокійно було й неподалік Авдіївки, де окупанти з автоматичного гранатомету та стрілецької зброї вели вогонь по нашим укріпленням.

Загалом, протягом минулої доби проросійські найманці 29 разів обстрілювали позиції сил АТО.




 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.