Азаров не вважає себе й більшовиків стихійним лихом. Тому грошей на вибори не дасть

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 17.04.2007 12:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2608

Перший віце-прем'єр Микола Азаров заявляє про неможливість використання урядом коштів з резервного фонду Держбюджету для фінансування дострокових парламентських виборів.

"Резервний фонд використовується тільки на надзвичайні ситуації – ліквідації стихійних лих. Жодний відповідальний уряд ніколи не витратить резервний фонд на ситуації, не пов'язані з надзвичайними ситуаціями", - сказав Азаров, виступаючи сьогодні з трибуни Верховної Ради.

Він також зазначив, що до підписання Указу Президента про розпуск парламенту уряд "по днях змінював ситуацію в економіці".

За словами Азарова, на даний момент уряд повністю контролює економічну ситуацію в країні і має достатньо коштів, щоб вирішувати усі проблеми, що виникають(окрім виборів, зрозуміло).

Водночас Азаров у черговий раз розкритикував дії своїх попередників в економіці.

"Ми прийняли країну, у якій скарбниця була порожня і розкрадена, у газосховищах і на вугільних складах не було необхідних запасів вугілля і газу на зиму. Фінансове становище країни, особливо наших великих підприємств, було незадовільним", - сказав він.

"З країни повним ходом вивозилося продовольство, пшениця. І це за недостатнього врожаю 2006 року. Перед своїм відходом наші попередники різко підняли тарифи на електроенергію і газ, не привівши у відповідність тарифи на житлово-комунальні послуги", - відзначив Азаров.

Він також додав, що опозиція з осені готувалася до розпуску парламенту.

"З найперших днів так звана опозиція влаштувала обструкцію і максимально перешкоджала уряду в реалізації антикризової програми. З найпершого дня на країну обрушилися потоки наклепів, брехливих звинувачень. Ще з осені добре оплачені політтехнологи стали готувати країну до ідеї розгону парламенту і відсторонення від влади законно обраного уряду, тобто по суті готували країну до ревізії результатів виборів 2006 року", - сказав Азаров.

Пізніше, на думку першого віце-прем'єра, до "цілеспрямованих дій проти уряду приєднався Президент і його оточення".

Від “Аратти”: залишається лишень просльозитися і вигукнути: як же ж ми жили без тебе, Миколо Яновичу!

Навіть фуражна пшениця продавалася на зовнішніх ринках, а не гнила на елеваторах... А комунальні тарифи - геть ніхто не чіпав...

Та що там казати - без азарових і януковичів ми не жили, а просто жалюгідно існували. Ніяких проблем. Ніякого адреналіну.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.