Українським військовим відома кількість росіян серед бойовиків Донбасу

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 8.02.2016 18:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26133

На підконтрольних бойовикам територіях перебувають близько 7 тисяч російських військових.

Про це повідомив начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко сьогодні у Києві після зустрічі із військовими аташе акредитованих в Україні дипломатичних представництв.

«Є підтверджена інформація про наявність кадрових російських військовослужбовців та регулярних підрозділів на території тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей», - заявив він.

«Ми зараз можемо вести мову про приблизно 7 тисяч таких військовослужбовців в складі регулярних підрозділів, які знаходяться на території окупованих районів Донецької та Луганської областей», - додав Муженко.

«Є кадрові військові РФ, які на сьогоднішній день займаються підготовкою новостворених так званих корпусів «ДНР» та «ЛНР».Є військовослужбовці, які знаходяться безпосередньо на посадах в цих новостворених організмах. У нас ця інформація є і робимо відповідні висновки», - зауважив начальник Генштабу.

За словами Мкженка, усі дії російських військ на Донбасі відбуваються з відповідними розпорядженнями і наказами вищого військово-політичного керівництва РФ.

«Я думаю, що усі дії російських військ відбуваються за відповідними розпорядженнями і наказами вищого військово-політичного керівництва РФ», - заявив він.

"У нас є підтверджені факти участі російських військ у боях за Дебальцеве - це однозначно. Чи перебував там безпосередньо в той час міністр оборони Росії Шойгу, у нас не було такої інформації. Але те, що все робилося з відома керівництва Міністерства оборони та збройних сил РФ – у цьому немає сумнів", - додав Муженко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.