Ситуація на фронті: тільки за минулі 12 годин російські бойовики 18 разів обстріляли позиції ЗСУ

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.02.2016 20:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26140

Впродовж дня бойовики незаконних збройних формувань продовжували обстріли позицій сил АТО. З початку доби терористи 18 разів відкривали вогонь по наших опорних пунктах.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Українські укріплення в районі Троїцького, що на межі Донецької та Луганської областей, були обстріляні з великокаліберних кулеметів, зенітної установки та міномету калібру 82 мм.

З гранатометів та стрілецької зброї противник вів вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України в Пісках та Опитному. А в Авдіївці бойовики обстріляли наші позиції з БМП.

Найгарячіше було в районі Мар’їнки, де російські найманці вісім разів відкривали вогонь по наших укріпленнях. Тут ворог застосував гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети.

На Маріупольському напрямку наш опорний пункт недолік Водяного бойовики обстріляли з гранатомету.

Вчора також не припинялися провокації проросійських бойовиків в районі проведення АТО. За минулу добу вони 45 раз відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових, використовуючи при цьому широкий спектр озброєння.

З гранатометів та стрілецької зброї були обстріляні наші позиції в Опитному, Авдіївці, Луганському, Троїцькому, Зайцевому, Майорську та на шахті Бутівка.

Під мінометний обстріл окупантів потрапили українські укріплення в Пісках, Мар’їнці, Гнутовому та Троїцькому, що на межі Донецької та Луганської областей.

По наших опорних пунктах в районі Красногорівки окрім гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, противник застосовував міномети калібру 82 мм, а також зенітну установку та БМП.

На Маріупольському напрямку зі стрілецької зброї були обстріляні наші позиції в Широкіному.




 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.