Більшовикам знову були видіння. Людей з рушницями

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 18.04.2007 13:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2619

Щоправда, тепер, за їхніми даними, “штурмувати” збираються не Зимовий, не парламент, а Секретаріат Президента. Отакої!

Готується провокація біля Секретаріату Президента. Про це повідомив на засіданні зборів депутатів парламенту голова Верховної Ради Олександр Мороз.

Він зазначив: надійшла інформація, що «готується елементарна провокація».

За його словами, під виглядом представників коаліції має інсценуватися захоплення Секретаріату Президента.

Мороз підкреслив, «тактика абсолютно зрозуміла, методи відомі» і додав, що він попросив ініціаторів від коаліції, щоб вони відвели людей, залучених до акцій коаліції, від Секретаріату Президента. Він підкреслив, що вважає, що прибічників коаліції не має бути біля Секретаріату Президента.

А за версією відомого регіонала Василя Кисельова опозиція провокуватиме бійки, щоб надати привід гаранту ввеати війська до столиці. За його словами є «абсолютно достовірна інформація», що сьогодні вночі з Дніпропетровська для посилення президентського полку «збираються перекинути вояків, які мають два тижні дислокуватися під Києвом».

Наразі, відповідно пообідавши, більшовики вирішили, що перебуватимуть біля приміщень парламенту, уряду та Конституційного Суду.

На зборах народних депутатів, що відбулись одразу після “ранкового засідання” парламенту, народний депутат з партії Регіонів Василь Кисельов звернувся до народних депутатів від коаліції, щоб вони пообідали і після цього взяли участь у чергуванні.

За його словами, біля ВР мали б чергувати 15 народних депутатів із СПУ, 15 із КПУ – біля Кабінету Міністрів України, а всі інші, зокрема народні депутати із фракції Партії регіонів, щоб чергували біля Конституційного Суду.

Кисельов повідомив, що є інформація, що представники опозиції будуть намагатися після виходу суддів із КС «провокувати бійку» як це було сьогодні вранці.

Від “Аратти”: нагнітання відвертої істерії більшовицькою коаліцією, поширення чуток сумнівного змісту, як на нас, свідчить лише про одне - кепські, дуже кепські справи у панів-обранців.

Бо провокації, які вони влаштували із метою тиску на Президента та введення в оману світової громадськості, дали ефект, протилежний від ними очікуваного.

Усе, навіть проплачені масовки на Майдані та біля урядових установ свідчать лише про одне - в суспільстві вони нікому не потрібні й байдужі. Навіть за великі гроші.

Мабуть українці тепляче чекають моменту, коли у законний спосіб звільнять владу від цих персоналій.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.