Колектив КБ “Південне” виступив проти підкилимної “реформи”

Автор/джерело -  © Укрінформ



Дата публiкацiї - 23.02.2016 20:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26195

Державне космічне агентство України призначило державному підприємству “КБ “Південне” імені М.К. Янгеля” нового в.о. керівника.

Ним став головний інженер, перший заступник генерального директора Михайло Бондар.

Про це повідомили на прес-конференції, яка відбулася на підприємстві.

"За півтора тижні відбулися зміни в статуті ДП «КБ «Південне». Зокрема, посаду генерального конструктора - генерального директора ДП «КБ «Південне», яку займав Олександр Дегтярев, було роз’єднано. Вчора стало відомо, що його самого звільнено. Для колективу підприємства це стало повною несподіванкою. Адже з нами ніхто не порадився, не спитав, чи згодні працівники з такими кадровими рішеннями", - наголошували учасники прес-конференції, які зібралися з метою захисту свого екс-керівника.

Дегтярев не був присутній на заході: його терміново викликали в Київ.

У Державному космічному агентстві України ситуацію зі зміною керівника «КБ «Південне» не коментують. Спочатку Укрінформу запропонували перетелефонувати пізніше, потім послалися на зайнятість, пов’язану з присутністю великої закордонної делегації.

Як повідомлялося раніше, вчора колектив ДП «КБ «Південне» звернувся з проханням до Президента Петра Порошенка втрутитися в ситуацію зі звільненням з посади генерального конструктора - генерального директора ДП «КБ «Південне» Олександра Дегтярева, яку ініціювало керівництво Державного космічного агентства України.

Відкритий лист трудового колективу розміщено на сайті підприємства.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.