Ситуація на фронті: російські бойовики супроводжують слова Лаврова залпами з «Градів»

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.03.2016 16:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26218

Російські найманці не припиняють обстріли позицій українських воїнів, нехтуючи будь-якими домовленостями щодо деескалації конфлікту на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Зафіксовано 62 обстріли позицій ЗСУ. Дедалі частіше бойовики використовують міномети.

На Донецькому напрямку терористи здійснили 34 обстріли укріплень українських бійців. З гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру російські найманці вели вогонь по опорних пунктах поруч з Троїцьким, Красногорівкою, Опитним, Пісками, Зайцевим та Луганським.

На Маріупольському напрямку з 82 та 120 мм мінометів бойовики обстрілювали позиції під Гнутовим та Талаківкою, з БМП-2 під Новотроїцьким та Гранітним. З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів терористи вели вогонь по опорних пунктах поблизу Мар’їнки.

О 21.00 ДРГ противника з ручних гранатометів та стрілецької зброї обстріляли опорний пункт поруч з Новотроїцьким. Отримавши гідну відсіч від наших бійців з БМП-1, АГС та стрілецької зброї бойовики відійшли в напрямку Докучаєвська.

Неприцільний вогонь з мінометів вівся по наших укріплення поблизу Водяного, Павлополя, Талаківки та Гнутового.

Сьогодні, 3 березня приблизно о 5.15 ранку, найманці, яких підтримує Росія, застосували проти українських військових РСЗВ БМ-21 «Град». Обстріл з реактивної артилерії по позиціях Збройних Сил України вівся з Донецька у напрямку Невельського та зі Старомихайлівки у напрямку Красногорівки. В кожному випадку в напрямку опорних пунктів ЗСУ було випущено щонайменше по 10 реактивних снарядів.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.