Провокація чекістів?

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 10.03.2016 12:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26242

У Києві поліція затримала трьох осіб, які закидали «коктейлями Молотова» будівлю посольства Росії в ніч на 10 березня, та після допиту відпустила.

Про це повідомило міське правління Нацполіції.

Як зазначається, сьогодні, 10 березня, близько четвертої години ранку жінка та двоє чоловіків кинули на територію посольства Росії три підпалені пляшки з займистою речовиною, проте пожежі не сталося.

При огляді слідчі вилучили запальничку, рештки скляного посуду та дві пляшки з рідиною. Усі ці предмети направили на експертизу.

«Через деякий час правоохоронці встановили трьох осіб, які причетні до вчинення правопорушення. Жінка, 1984 р. н., представилася головним редактором друкованого засобу масової інформації. Разом із нею були двоє чоловіків, 1964 та 1979 р.н. Правопорушників доставили до Солом’янського управління поліції, опитали та відпустили», – йдеться в повідомленні.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює всі обставини події.

Як повідомлялося, у ніч на 10 березня кілька невідомих закидали центральний вхід до посольства Російської Федерації у Києві пляшками із запальною сумішшю.

Також нагадаємо, 6 березня в Києві активісти, які вимагали звільнення утримуваної в РФ Надії Савченко, закидали будівлю посольства РФ в Україні яйцями. Згодом стало відомо, що у Москві напали на українське посольство.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.