Ситуація на фронті: російські бойовики за минулу добу більше 40 разів обстріляли українські позиції

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.03.2016 12:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26260

Російськими бойовиками не припиняються обстріли позиції Збройних Сил України.

Як повідомив прес-центр АТО, за минулу добу зафіксовано 42 обстріли, з них 29 на Донецькому, 12 на Маріупольському та 1 на Луганському.

На Світлодарській дузі ворог 6 разів обстріляв наші опорні пункти в Зайцевому - з мінометів калібру 120 та 82-мм та гранатометів і кулеметів, а в Новгородському та Майорську - з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Позиції поблизу Луганського, Пісків та Верхньоторецького російські найманці обстріляли з АГС та кулеметів великого калібру. А укріплення поруч з Авдіївкою з міномета та АГС.

На Маріупольському напрямку в районі Новотроїцького близько 19.00 бойовики з танку випустили по позиціям сил АТО 18 снарядів та 25 мін з мінометів калібру 82 мм.
Захисників Мар’їнки, Красногорівки, Широкіного та Талаківки російські терористи обстріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Українські воїни в окремих випадках відкривали вогонь у відповідь на обстріли знахабнілих російських окупантів зі стрілецької зброї та гранатометів.

З достовірних джерел стало відомо, про те, що в районі міста Докучаєвськ (територія контрольована НФЗ) з’явилася група військовослужбовців підрозділу спеціального призначення збройних сил Російської федерації кількістю близько 100 осіб.

Вони прибули зі сторони села Стила на чотирьох автомобілях «Камаз» та двох броньованих автомобілях ГАЗ-2330 «Тигр».

Наголошуємо, що перебування на території України чи так званої ДНР кадрових російських військових є прямим грубим порушенням Мінських домовленостей та промовистим підтвердженням окупаційної агресивної політики Російської федерації щодо України


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.