У п'ятницю скликають справжній Майдан

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 18.04.2007 17:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2627

Опозиція закликає людей у п’ятницю, 20 квітня, о 18:00 зібратися на Європейській площі і сказати “Заколотникам - ні! Достроковим виборам - так!”.

"Сьогодні прийшов час звернутися до народу, враховуючи, що з усіх регіонів без виключення ми отримуємо безліч прохань терміново звернутися до людей, щоб вони припинили демонстрацію штучних куплених Майданів збоку Партії регіонів і зібрали той Майдан, який вже не раз наводив порядок в країні", - сказала Юлія тимошенко журналістам.

"Ми прийняли втрьох рішення, що прийшов час звернутися до громадян, патріотів, які розуміють, що криміналітет, мафія, клан не може сьогодні бути владою в Україні. Ми хочемо звернутися з проханням у п’ятницю о 18 годині зібрати наш Майдан на Європейській площі так, як ми його завжди збирали, коли люди повставали проти засилля, несвободи, несправедливості, несвободи, узурпації, фальсифікації", - додала вона.

Тимошенко також зазначила, що опозиція збирається "проводити Майдан до того моменту, поки не почнуться вільні вибори".

Як повідомлялося раніше, сьогодні депутати фракцій БЮТ і НУ ухвалили рішення про дострокове складання депутатських повноважень.

По закінчені формальної юридичної процедури складення повноважень народними депутатами двох фракцій Верховна Рада України буде визнана недієздатною.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.