Ситуація на фронті: російські бойовики, не припиняють обстріли і готують провокації «під телеагітку»

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 19.03.2016 13:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26281

Бойовики незаконних терористичних формувань продовжують порушувати умови перемир’я та вести вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Значно збільшилась кількість обстрілів з настанням сутінок. Зафіксовано 52 обстріли позицій сил АТО, на Донецькому напрямку 36, на Маріупольському 15 та 1 на Луганському.

На Донецькому напрямку ворог обстрілював наші опорні пункти поблизу Зайцевого з мінометів калібру 120 та 82 мм, випустивши близько 100 мін, а також вів вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів.

Наші укріплення неподалік Авдіївки російські найманці 5 разів протягом доби обстріляли з мінометів та випустили близько 50 мін, а також до обстрілів долучали зенітну установку, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю.

Позиції поблизу Майорська бойовики обстрілювали з гранатометів різних систем, кулеметів та двічі з міномету.

На Маріупольському напрямку російські найманці пізно ввечері обстріляли позиції поблизу Гнутового та Широкіного з мінометів.

По опорних пунктах ЗСУ в районі Мар’їнки бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї.

Опівночі російські найманці знизили свою активність.

За інформацією пресс-центру штабу АТО, сьогодні, 19 березня, в районі с. Безіменне (напрямок Маріуполь) було помічено два автобуси з людьми в одностроях Збройних сил України та з шевронами «Правий сектор».

Застерігаємо, що в цьому районі можливі масові провокації, з метою спаплюження честі та дискредитації українських військовослужбовців.

Повідомляємо, що с. Безіменне знаходиться на тимчасово окупованій території, там немає жодного підрозділу Збройних сил України. Українські військовослужбовці чітко дотримуються виконання Мінських домовленостей і не порушують умов перемир’я.

В той же час Збройні Сили України попереджають, що готові рішуче присікти будь-які провокації, які зухвало готують здійснити злочинці.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.