Перелякані більшовики мріють не тільки про силове втручання спецназу, а й про тюрми для опозиції

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 18.04.2007 23:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2629

Партія Регіонів замовила в ГПУ опонентів. В.О. Пшонка їх прохання виконав.

Прес-служба ПР має заявити, що ціла низка дій опозиції має вже не політичний характер, а підпадає під кваліфікацію серйозних кримінальних злочинів. Ідеться, зокрема, про перешкоджання правосуддю, погрози на адресу членів Конституційного Суду, чинення їм перешкод у вільному проході до залу засідань, намагання блокувати приміщення залу засідань, невиконання вимог працівників міліції.

Невстановлені особи, які представлялися помічниками народних депутатів від опозиції, вчинили побиття та ображали гідність народних депутатів, які представляли біля Конституційного Суду Коаліцію національної єдності. Правопорушники діяли під прапорами БЮТ, НСНУ та „Народної самооборони”. Як розповідають очевидці, прапори „Народної самооборони” набували у вранішньому сонці загрозливо коричневих відтінків.

Важливо відмітити, що Конституційний Суд, незважаючи на всі ці події, продовжує свою роботу. Більшість суддів врешті решт прийняли участь у засіданні, незалежно від того, за якою
квотою вони потрапили до цієї інституції. Це є проявом громадяньського та професійного сумління в цей важкий для України час.

Як повідомлялося раніше, ГПУ сьогодні порушила кримінальну справу проти осіб(нардепів від опозиції), які пікетували вранці приміщення КС та недопускали суддів на робочі місця.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.