Більшовики у нападі істерії засмічують автошляхи

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 19.04.2007 12:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2630

Більшовицька коаліція, не маючи жодних шансів отримати мандат народної довіри на позачергових виборах влаштовує порношоу на автошляхах України. Правоохоронці зберегають олімпійський спокій.

Вчора вранці на урядовій дорозі з`явилися 17 сіті-лайтів з величезними фотоколажами «п`ятої точки» і недвозначним гаслом. За непідтвердженою інформацією до цієї справи доклали руки прихильники коаліції СРКа (соціалісти - регіонали - комуністи). Адже саме по цій дорозі їздить на роботу і Президент України, пише Обком з посиланням на Блік.

– Ця провокація для нього і задумана! – в серцях заявляє Сергій Олейник, представник компанії «Екосвіт», якою належать рекламні конструкції. – А нам віддирати це свинство! Адже плакати просто зверху на скло приклеїли. Ідеально розмір виміряли і замовили в друкарні «мистецтво». З боку ж здається, що таку гидоту можна у нас замовити!

Нібито, близько 5-ї ранку тут бачили 20 хлопців з символікою «регіоналів». Вони крутилися навколо сіті-лайтів...

Від “Аратти”: спостерігаючи шоу-масовки у столиці із кожним днем все більше й більше зростає підозра щодо психічної адекватності керівництва й більшості членів більшовицької коаліції.

Бо ж із одного боку вони, витрачаючи шаленні кошти, “демострують” “всенародну підтримку”, яка насправді, в очах громадян є тим, чим повинна бути - дешевим фарсом.

З іншого боку - панічно бояться йти на вибори. І це також виглядає досить кумедно. Бо контраргументація нардепів-більшовиків, яка звучить кожного дня із телеекранів, розрахована або ж на абсолютних невігласів, або ж на дебілів, або ж на таких самих нардепів-більшовиків.

При тому, варто було б врешті навести спокій та вирішити цю, суто медичну проблему. До речі, буйних, соціально небезпечних хворих допомагають нейтралізовувати працівники правоохоронних органів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.