Ситуація на фронті: російські бойовики не припиняють бойові дії під Авдіївкою

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 28.03.2016 12:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26308

Підконтрольні владі РФ бандитські угрупування продовжують чинити збройні провокації проти українських воїнів на сході України. Протягом доби бойовики 50 разів відкривали вогонь використовуючи при цьому і заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Найскладніше було в районі Авдіївки. Там 15 разів по наших позиціях загарбники вели вогонь з 120-мм та 82-мм мінометів. Окрім того, неодноразово застосовували гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю. Також тут незаконні збройні формування спробували взяти штурмом один із опорних пунктів сил АТО. Бійці Збройних Сил України відкрили вогонь у відповідь і диверсійно-розвідувальна група противника у складі шести осіб відступила.

У напрямку Донецька обстріли сил АТО відбулися також в районах шахти Бутівка, Луганське, Піски, Опитне та Зайцеве.

На інших ділянках фронту теж було неспокійно. Поблизу Новотроїцького, бандити застосували міномети калібру 120 мм та протитанкові ракетні комплекси. Також, на Маріупольському напрямку, ворог цілив у захисників Мар’їнки, Широкіного та Тарамчука із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

З метою утримання своїх позицій українські військові декілька разів відкривали вогонь у відповідь. Загалом ситуація залишається складною проте контрольованої силами АТО.





 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.