Янукович поїхав у Польщу без Яценюка. Той, вірогідно, “по фєнє нє ботаєт”

Автор/джерело -  © 5 канал



Дата публiкацiї - 19.04.2007 13:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2632

Скандальні подробиці візиту Прем'єра Віктора Януковича до Польщі.

У Варшаві глава має намір обговорити шляхи виходу з політичної кризи. До аеропорту Бориспіль приїхав міністр закордонних справ Арсеній Яценюк. З вечора, за інформацією джерел 5-го каналу, пан Янукович його запросив із собою в мандрівку.
Утім, члени делегації перед посадкою в літак мали змогу спостерігати 15-хвилинну сварку високопасадовців.

Достеменно невідомий предмет суперечки, утім, після перепалки Прем'єр категорично відмовився брати із собою Арсенія Яценюка до Польщі.

Офіційній делегації відсутність міністра пояснили так: мовляв, у Києві має готувати зустріч перших осіб держави з іноземними послами.

Замість нього до Варшави поїхав заступник міністра закордонних справ Володимир Хандогій. У Польщі в Прем'єра Віктора Янукович запланована зустріч із тамтешнім чільником уряду - Ярославом Качинським та Президентом Лехом Качинським.

Від “Аратти”: нам із самого початку видавалося підозрілою присутність інтелектуала і інтелігента Яценюка у компанії двічі не судимого глави уряду та його однодумців. Ми мали підозру, що “примітивний” інтелект нового міністра навряд чи швидко засвоїть як “пєретірать по-понятіям” та специфічний сленг цього контингенту, який називається “фєня”.

Напевно так і сталося. Тепер більшовикам доведеться на зборах нардепів затверджувати нового “тіпа міністра” - свого, донеццького...


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.