Любомир Гузар закликав журналістів частіше розповідати про добрі речі

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.04.2016 15:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26342

Блаженніший Любомир Гузар закликав українських журналістів концентруватися на хороших новинах і частіше розповідати про тих, хто робить добрі справи на користь ближнім і Україні.

Відеозвернення духовного лідера Української греко-католицької церкви, якого, за даними соцопитувань, українське суспільство вважає своїм моральним авторитетом, до всіх представників ЗМІ вийшло в ефірі телеканалу ZIK 2 квітня о 20:30 у спецвипуску «Погляд на життя», перед початком підсумково-аналітичної програми «Погляд на тиждень». Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Журналісти замало говорять про добрі речі. Показуйте добрі приклади, розповідайте про них! Якби засоби масової інформації сконцентрувалися, шукали б приміри чогось хорошого – волонтерів, чесних людей, які працюють, чесних людей, які сповняють свій обов’язок, – це б заохочувало інших. Збалансовуйте новини на користь добра, а не сенсацій на крові, – закликав Блаженніший Любомир Гузар.

– Слова вчать, а приклади притягують. Якщо так робити, буде далеко краще, ніж є. Поставте собі питання, наскільки четверта гілка влади сповняє свою позитивну роль у суспільстві. Недостатньо? А чому так? Бо треба вишукувати не те, що погане, а те, що добре. Багато робиться добра. Покажіть це людям, коментуйте те від серця».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.