Савченко хочуть перевести з СІЗО до лікарні, але вона проти

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 13.04.2016 16:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26374

Керівництво Федеральної служби Росії з виконання покарань хоче перевести українську льотчицю і парламентаря Надію Савченко з СІЗО до лікарні, повідомляє адвокат українки Ілля Новіков.

За його словами, Савченко поки що на шпиталізацію не погоджується і зберігає свої вимоги з допуску до неї українських лікарів.

Як повідомив адвокат на своїй сторінці у Facebook, після недільної крапельниці Надія Савченко почувається краще. «Краще тільки тому, що на вихідних було зовсім погано. Зараз у неї крім загальної слабкості аномальні реакції – мерзнуть руки і жар по всьому тілу. Зате кров розріджена до нормальних значень. 10 квітня на тлі зневоднення аналізи показали якусь позамежну густоту, несумісну з життям», – написав адвокат.

За словами Новікова, 14 квітня Надію в СІЗО має відвідати її сестра Віра Савченко.

22 березня Донецький міський суд Ростовської області визнав Надію Савченко винною у вбивстві російських журналістів Ігоря Корнелюка і Антона Волошина, а також у незаконному перетині кордону Росії та засудив до 22 років ув’язнення. 5 квітня вирок набрав чинності. Надія Савченко категорично відкинула звинувачення. З 6 квітня вона оголосила сухе голодування.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.