Більшовики “завантажують” правоохоронні органи описами своїх “видінь”. Вони котрий день марять кровопролиттям

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 19.04.2007 21:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2640

Регіонали-більшовики вже другий день поспіль репетують про кровопролиття й направляють правоохоронцям папірці. Попри їхній галас, а може й бажання це втілити, у столиці все спокійно й мирно.

Сьогодні, народні депутати України, члени депутатської фракції партії Регіонів у Верховній Раді України звернулися до міністра внутрішніх справ Василя Цушка з проханням вжити усі необхідні, передбачені законами України, заходи, щоб запобігти "брутальним сутичкам і кровопролиттю, яке може бути спровоковане безвідповідальними авантюристами від опозиції".

У депутатському запиті, зокрема, сказано: "За наявними даними, уже найближчим часом представники так званої "непримиренної опозиції" (зокрема, голова Народної самооборони Юрій Луценко і Давид Жванія, а також їхні прихильники з організацій ПОРА, Тризуб, УНА-УНСО і т.п.) мають намір організувати на вулицях столиці масові сутички, колотнечі і всілякі провокаційні дії по відношенню до працівників правоохоронних органів і громадян, які беруть участь у мирних акціях на вулицях Києва".

За словами депутатів, "ці наміри мають мету поглибити політичну кризу, перевести її з площини мирного протистояння громадян в безпосередньо "гарячу, невідворотно криваву стадію". "Ми уповноважені заявити від всіх наших однодумців, що вони гарантують збереження спокою і мирне, толерантне відношення до носіїв інших поглядів", - зазначають регіонали.

"Просимо зі всією серйозністю і відповідальністю віднестися до наданої вище інформації і вжити усі необхідні, передбачені законами України міри, щоб зробити неможливим небажані ексцеси у столиці, надати законопокірним громадянам можливість безперешкодно і безпечно виражати і захищати свою громадянську позицію", - сазано в зверненні.

Сьогодні ж вранці газета “Сєгодня”, яка належить депутату-регіоналу Ринату Ахметову під рубрикою “Срочно!” надрукувала повідомлення про те, що нібито сьогодні вранці кримінальні елеменнти пов'язані із Балогою та нардепи-опозиціонери “мають твердий намір” влаштувати безладдя біля Конституційного Суду.

Наразі біля будувлі Суду відбулося мирне пікетування. Сутичок не зафіксовано.

Як ми повідомляли раніше, вчора, 18 квітня, на засіданні парламенту спікер Верховної Ради Олександр Мороз повідомив, що "готується елементарна провокація". Він розповів, що йому надійшла інформація про те, що "опозиція готує провокації з силового захоплення Секретаріату Президента України, НБУ та інших адміністративних споруд".

Після чого депутат з фракції партії Регіонів Василь Кисельов закликав депутатів з коаліції пообідати і виходити на чергування до приміщень парламенту, уряду і Конституційного Суду.

Зі свого боку лідер громадянського руху Народна самооборона Юрій Луценко зазначив, що представники коаліції вже неодноразово лякали українське суспільство нібито намірами опозиції здійснити провокації.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.