Народна самооборона у провокаціях ПР побачила закордонний слід

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 19.04.2007 23:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2641

Народна самооборона відреагувала на пронос “видінь” більшовиків заявою, в якій наголошує, що опозиція - не провладний криміналітет і не більшовики: поважають право кожного вільно висловлювати свою позицію.

У зв'язку із запитом низки депутатів-членів Партії Регіонів нелегітимної Верховної Ради до Міністра внутрішніх страв Василя Цушка щодо "провокацій опозиції", прес-служба "Народної самооборони" вважає за необхідне заявити наступне:

Категорично заперечуючи методи і засоби владарювання антикризової коаліції взагалі і партії Регіонів зокрема, "Народна самооборона" визнає право їх прихильників на мирний протест і поважає їхнє право помилятися у своєму електоральному виборі.

Виходячи з такої принципової позиції, "Народна самооборона" відповідально заявляє, що її прихильники не можуть вчиняти жодних "провокаційних чи протизаконних дій проти будь-кого", а проти задурених учасників мирних акцій - в першу чергу. В зв'язку із цим розглядаємо згаданий запит як спробу нагнітання напруженості, корені якої можуть походити від іноземних радників партії Регіонів.

Як ми повідомляли раніше, вже другий день поспіль більшовики, включаючи Голову ВР Олександра Мороза направляють до силовиків депутатські запити та репетують про якісь акти насилля, які нібито плануються опзицією. Аж до силового захоплення будинків центральних органів влади. Чи арешту прем'єра та більшовицьких лідерів армійськими спецназівцями. Наразі всі ці повідомлення виявилися такими, що не відповідають дійсності.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.