Савченко повернулася до нормального режиму харчування

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 25.04.2016 19:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26417

Українка Надія Савченко, ув’язнена в російській в’язниці, після закінчення голодування майже повернулася до нормального режиму харчування.

Про це розповів її адвокат Марк Фейгін після відвідування українки.

Фейгін каже, що Савченко почувається добре і "майже відійшла після голодування", схудла, проте вага її цілком нормальна.

"Вона вже практично повернулася (до нормального режиму харчування - Ред.), вона тверду їжу не їсть, дитяче харчування в баночках вона зараз їсть для того, щоб налагодити травлення. Я думаю, що в найближчий тиждень, дні вона буде нормально харчуватися, нормально себе почувати", - говорить адвокат.

Зазначимо, 24 квітня Петро Порошенко заявив, що домовився з Владіміром Путіним про попередні терміни повернення Савченко. Президент висловив сподівання, що льотчиця повернеться в Україну впродовж найближчих тижнів.

Нагадаємо, російський суд ув’язнив Надію Савченко на 22 роки, українка відмовилася оскаржити вирок суду в останній можливий день. Згодом стало відомо, що Надія повністю відмовилася від їжі, але вживала воду. Проте 6 квітня Савченко розпочала безстрокове сухе голодування. 19 квітня після розмови з Порошенком льотчиця припинила сухе голодування.

Російські ЗМІ поширили інформацію, що Савченко можуть обміняти до кінця травня, проте адвокат льотчиці Ніколай Полозов назвав таку інформацію «вкидом Кремля».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.