У більшовичків не витримали нерви. Від базікання про демократію планується перехід до репресій

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 20.04.2007 12:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2642

Правоохоронні органи, які контролюються більшовиками, готують репресії проти опозиції.

“Інформація про те, що ГПУ підготувала наказ про арешт п’ятдесяти народних депутатів, які брали участь у мітингу під КС 18 квітня, свідчить, що прокуратура і МВС остаточно стали на бік заколотників”, - заявив народний депутат Володимир Карпук.

За словами Карпука, “правоохоронні органи, які підвладні сьогодні “регіоналам”, спрямовують свої сили на народних депутатів, котрі разом з народом мирно вийшли сказати свою думку проти тих членів КС, котрі порушили свою Присягу, котрі служать одній політичній силі, незважаючи ні на моральні цінності, ні на закон, порушуючи принципи верховенства права. Це помста тим людям, котрі заважають правлячій коаліції коїти злочини проти українського народу”.

“Я готовий, якщо буде доведено, що ми порушили закон, нести відповідальність, але це відверте свідчення того, що коаліція, яка узурпувала владу, в агонії і хоче таким чином залякати народних депутатів і народ”, - наголосив Карпук.

“Якщо вони вже примінили проти нас фізичну силу, то можуть застосувати і більш радикальні методи розправи над опозиційними силами”, - вважає він.

Як повідомлялося раніше, ГПУ підготовила наказ про арешт 50 активістів опозиції, які брали участь у мітингу під КС 18 квітня. Арешт має бути здійснений в рамках порушеної генпрокуратурою кримінальної справи за частиною 1 статті 376 КК України. У списку присутні народні депутати від опозиції, серед яких Давид Жванія, Олександр Турчинов, Богдан Губський, Михайло Волинець, Руслан Князевич, Олег Ляшко, Володимир Карпук та Зіновій Шкутяк.

ГПУ також порушила криміналдьну справу проти журналістів Інтернет-видання “Реальна політика” за публікацію низки матеріалів, які негативно характеризують суддю КС Станік.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.