Готується нова рейдерська атака більшовиків на Печерський суд. Однієї кримінальної справи виявилося замало

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 20.04.2007 12:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2643

Сьогодні може повторитися шоу “обрегіоналення” Печерського суду столиці. Нещодавня рейдерська атака за участю нардепів-регіоналів закінчилася кримінальною справою.

“Як стало відомо аналітичному департаменту “Нашої України”, сьогодні “регіонали” планують повторити силове захоплення приміщення Печерського суду”, - розповів керівник аналітичного департаменту “Нашої України” Анатолій Луценко.

“Для цього вони будуть прикриватися рішенням Уманського суду. Під час захоплення так само використовуватимуться силові методи”, - зауважив він.

“Ми звертаємося до наших опонентів з партії Регіонів утриматися від силового сценарію захоплення судового приміщення. Також ми звертаємося до правоохоронних органів, насамперед до Служби безпеки України, з проханням запобігти незаконному захопленню приміщення Печерського районного суду”, - наголосив Анатолій Луценко.

Як повідомлялося раніше, декілька днів тому, за підтримки нардепів, серед яких біли помічені Стоян і Ківалов, сталося силове захоплення приміщення Печерського суду та привласнення його печатки. За фактом рейдерської атаки та нанесення тілесних ушкоджень Голові суду порушено кримінальну справу, після чого нардепи-регіонали почали публічно заявляти, що опинилися у суді випадково.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.