Президент Ющенко і прем'єр знову обговорюють...

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 20.04.2007 13:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2645

Президент Ющенко розпочав чергові пермовини із прем'єром. На його прохання.

Президент Віктор Ющенко проводить зустріч з Прем’єр-міністром Віктором Януковичем. Зустріч відбувається на прохання В.Януковича. Головна тема розмови – шляхи виходу з політичної кризи.

Крім того, заплановано, що керівник Уряду поінформує Главу держави про результати свого візиту до Польщі, під час якого, зокрема, йшлося про координацію дій обох країн у підготовці до Чемпіонату Євро-2012.

Як поідомлялося раніше, під час минулої зустрічі Президент Ющенко передав прем'єру пропозиції щодо врегулювання політичної кризи, які той мав би обговорити із правлячою коаліцією більшовиків. Конкретний зміст цих пропозицій сторони поки що зберегають у таємниці. Відомо лише, що складаються вони із 15 пунктів. Ці пропозиції також були передані для ознайомлення у ПАРЕ. Але навіть після цього - вони залишаються таємницею для українських виборців.

Разом із тим, на сьогодні, очевидно по закінчені цієї зустрічі, заплановано екстрене засідання уряду за участю силовиків. Виникає питання: чи не силовий варіант “аргументації” свого небажання виконувати закони готують більшовички?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.