Ольга Айвазовська оприлюднила позицію України у Мінську

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 23.05.2016 13:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26497

Під амністію в Україні потраплять тільки ті представники незаконних збройних формувань, які не чинили військових злочинів.

Представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи у Мінську щодо врегулювання на Донбасі Ольга Айвазовська.

Про це розповіла в інтерв’ю виданню Ліга.net представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи у Мінську щодо врегулювання на Донбасі Ольга Айвазовська.

«Під амністію можуть підпадати тільки ті особи, які не вчинили злочинів військового характеру, злочинів проти людяності, не проводили тортур і так далі», – сказав вона.

За її словами, перелік категорій осіб, які не повинні підпадати під амністію під час військових конфліктів визначається Римським статутом, і це дуже широкий спектр.

Айвазовська зазначила, що під амністію можуть підпадати тільки ті особи, які не вчинили злочинів військового характеру, злочинів проти людяності, не проводили тортур і так далі.

Стосовно виборів Айвазовська наголосила, що є перелік умов, без виконання яких вони не відбудуться.

«У цьому році немає ніяких перспектив організувати там вибори, а що стосується 2017 року, то складно говорити, тому що є багато непередбачуваних складових», – сказала вона.

Як повідомлялося, чергове засідання Тристоронньої контактної групи заплановане на 1 червня.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.