Путін оголосив раптову перевірку ЗС РФ

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 14.06.2016 13:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26577

Президент Росії Владімір Путін оголосив раптову перевірку Збройних сил Росії, під час якої «оцінять мобілізаційну складову в військах».

Про це повідомив міністр оборони РФ Сєргєй Шойгу.

«Для оцінки бойової та мобілізаційної готовності сьогодні (14 червня), з 07:00, відповідно до рішення верховного головнокомандувача Збройними силами розпочато чергову раптову перевірку. Підлягають перевірці низка баз зберігання озброєння і техніки, а також окремі органи військового управління», - сказав Шойгу.

За його словами, «разом із підготовкою військ до виконання завдань за призначенням у збройних конфліктах різної інтенсивності і кризових ситуаціях, необхідно звернути особливу увагу на мобілізаційну складову Збройних сил, стан резервних формувань, запасів озброєння та військової техніки, що є на збереженні».

Особливу увагу під час перевірки нададуть взаємодії військ та місцевих органів влади та реагуванню ЗС РФ на кризові ситуації. Оголошена перевірка триватиме до 22 червня.

Як повідомлялося раніше, Росія після початку агресії в Україні періодично оголошує «перевірки військ», які часто спроводжуються зростанням напруги у зоні бойових дій на Донбасі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.