Ситуація на фронті: російські бойовики зосередили вогонь на двох напрямках

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.06.2016 14:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26578

Російські окупаційні війська за минулу добу 40 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Найбільше, 19 обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку, 18 на Маріупольському та 3 на Луганському.

Про це повідомив прес-центр АТО.

На Донецькому напрямку по позиціям ЗС України ворог вів вогонь з мінометів поблизу Ленінського, Новгородського, Опитного та Авдіївки. Близько опівночі для обстрілів укріплень у районі Камянки та шахти Бутівка супротивник використав артилерію великого калібру, що вела вогонь з тимчасово окупованої території східніше Спартака та житлових кварталів Донецька. По укріпленнях сил АТО поруч Луганського, Троїцького та Авдіївки російські найманці били з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем.

На Маріупольському напрямку напруженою була обстановка поблизу Мар’їнки та Красногорівки, де протягом доби ворог більше десяти разів вів вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів, БМП та мінометів, а по позиціях ЗС України, що в районі Талаківки, Павлополя та Славного з гранатометів різних систем та БМП.

На Луганському напрямку поруч з Новозванівкою та Богуславським неприцільним вогнем незаконні збройні формування намагались спровокувати наших бійців до відповіді.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.