Ситуація на фронті: російські бойовики не зменшують активність на двох напрямках

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.06.2016 14:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26590

Після відносного затишшя та зменшення кількості обстрілів протягом минулої ночі та до обіду, російські окупанти з 18.00 активізувались, особливо в районі Мар’їнки, де позиції Збройних Сил України більше 10 разів потрапили під вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів різних систем.

Всього за добу зафіксовано 46 обстрілів позицій сил АТО, 24 з них на Маріупольському, 18 на Донецькому та 4 на Луганському напрямках, повідомляє прес-центр АТО.

Укріплення поруч Красногорівки ворог обстрілював з БМП та зенітної установки ЗУ-23-2, а згодом долучив ще й важкі міномети та двічі вівся вогонь з танку.

Окрім того, близько 19.00 під ворожий вогонь потрапив контрольний пункт в’їзду/виїзду “Мар’їнка”, де постраждали двоє цивільних осіб.

На Маріупольському напрямку російські окупанти обстріляли опорні пункти поблизу Широкиного, Водяного, Гнутового, Славного та Новотроїцького з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем.

На Донецькому напрямку під мінометним вогнем супротивника опинились позиції поблизу Невельського, Луганського та Троїцького, а поруч Зайцевого та Новгородського ворог гатив з кулеметів великого калібру та автоматичних гранатометів.

На Луганщині наші опорні пункти поруч Новоолександрівки та Попасної, потрапили під вогонь мінометів калібру 82 мм, а поблизу Новозванівки - гранатометів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.