Не минуло й трьох років... ГПУ обшукала маєток Клюєвих

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.06.2016 20:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26597

Слідчі дії здійснюються у розслідуванні злочину проти учасників революції Гідності.

Як повідомляє Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ ГПУ, Головним слідчим управлінням Генеральної прокуратури України проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 07.10.2014 за підозрою екс - Глави Адміністрації Президента України А. Клюєва та інших у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 27 (види співучасників), ст. 340 (незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій), ч. 3 ст. 27 ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) КК України.

Під час слідства, 01.06.2016, з метою відшукання речей та документів, які мають значення у провадженні та встановлення місцезнаходження підозрюваного А. Клюєва, суддею Печерського районного суду м. Києва надано дозвіл на проведення обшуку у житловому будинку, який згідно даних реєстраційної служби належить йому та розташований в смт. Козин Обухівського району.

21.06.2016 слідчо – оперативна група у складі працівників Генпрокуратури, Національної поліції України прибули за вказаною адресою для проведення слідчих дій, які тривають.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.