Ніколаєнко побачив слід спецслужб. У масовках неповнолітніх під прапорами коаліції

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 23.04.2007 01:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2660

Міністр освіти й науки Станіслав Ніколаєнко заявляє, що педагоги і керівники навчальних закладів, відповідальні за залучення учнів до політичних акцій, будуть звільнені.

Про це він сказав суботу, повідомила прес-служба Соціалістичної партії.

«Якщо будуть установлені факти організаційного залучення з боку педагогів неповнолітніх дітей до політичних акцій, ми таких педагогів і таких керівників будемо звільняти з роботи», - сказав він.

Разом з тим Ніколаєнко повідомив, що є факти спроб провокацій керівників навчальних закладів. Як приклад він навів випадок в одній з великих шкіл-інтернатів Херсона, де до керівника школи звернулися два молодих чоловіки, що представилися працівниками міністерства освіти, і попросили три автобуси дітей.

За словами Ніколаєнка, у директора школи було достатньо досвіду, щоб попередньо передзвонити в місцеве управління освіти і з’ясувати, з чим можуть бути пов’язані такі вимоги.

«Я глибоко впевнений, що це робили спецслужби, що це вже стояли камери, і повідомлення були заготовлені, що Ніколаєнко організовує», - заявив він.

Нагадуємо, раніше Президент Віктор Ющенко звернувся до Генпрокуратури з тим, щоб дати оцінку залученню неповнолітніх та студентів до масових політичних акцій.

ПАРЄ в своїй резолюції про політичний конфлікт в Україні висловила занепокоєння щодо порушень прав дітей під час залучення їх до масових політичних акцій.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.