Майдан спорожнів. Усі розйшлися по “об'єктах”

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 23.04.2007 13:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2663

Сьогодні на Майдані порожнє: на осиротілі намети мовчазно й порожнє дивиться провалля сцени. У центрі ніхто не заважає руху транспорту. Проте мітингове життя вирує навколо певних державних установ...

Прихильники “Нашої України” пікетують Генеральну прокуратуру, вимагаючи покарати саботажників президентського Указу.

Як повідомляє прес-служба “Нашої України”, за словами відповідального за організацію пікету Богдана Дубаса, "з восьмої години ранку більше п’ятисот активістів Нашої України знаходяться під Генеральною прокуратурою".

"Нашоукраїнці вимагають покарання Генпрокуратурою осіб, винних у саботажі указу Президента про розпуск парламенту, - розповів Дубас, - А також вимагають об’єктивного і безпристрасного розслідування інформації, яка була передана розголосу Службою безпеки України та з’явилася в ЗМІ про одержання нерухомості родичем одного із суддів Конституційного суду".

Дубас також повідомив, що люди тримають плакати з гаслами "Ющенко! Народ з тобою!" і скандують: "Указ Президента - до виконання!". Пікет буде продовжуватися до 2-ї години дня, а звідтіля його учасники перейдуть на Європейської площу на мітинг.

Організатор пікету також зазначив, що пікет під Генпрокуратурою “Наша Україна” планує продовжити і завтра.

Тим часом, біля будівлі Кабміну мітинг 5 тисяч прихильників коаліції й опозиції.

Водночас, біля будівлі Конституційного суду продовжуються мітинги прихильників коаліції й опозиції. Як повідомили в прес-службі ПР, сьогодні, 23 квітня, біля КС зібралося більш 15 тисяч прихильників більшовиків.

У прес-службі повідомили, що люди прийшли висловити свою підтримку суддям, які, "не побоявшись тиску з боку опозиції та силових структур", продовжують розгляд справи про конституційність Указу Президента України.

Проте, насправді, як на стороннє око, кількість мітингувальників біля КС набагато менша.

Нагадаємо, сьогодні Конституційний суд продовжує у формі невідкладного конституційного впровадження розгляд справи по конституційному поданню 53 народних депутатів V скликання про відповідність Конституції України (конституційності) указу Президента Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України від 2 квітня 2007 року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.