“Кримнаш”. Поліція окупантів виганяє відпочивальників з пляжу

Автор/джерело -  © 5 канал



Дата публiкацiї - 11.07.2016 21:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26644

У Криму поліція з автоматами виганяє людей з пляжу.

Відповідні відеозаписи опубліковані напередодні у відеохостингу YouTube.

Очевидці зняли на відео, як окупанти виганяли жінок і дітей з берега моря біля Херсонесу, який чомусь оголосили "забороненою зоною". "Не потрібно вам ходити з автоматом по берегу... У вас тепер у Севастополі ніколи відпочивальників не буде", – каже поліцейським одна з жінок.

Люди намагались виправдатись тим, що навіть не купаються і перебувають на пляжі у "дозволений час з 9-ти до 6-ти" (чому там заборонено перебувати наприклад о 18:15 – наразі не зрозуміло). Кримчани обурені тим, що відбувається, оскільки на пляжі знаходилися також і діти, один із яких - і без того травмований мешканець окупованого російськими найманцями Донецька. Жінка, яка знімала відео заявила, що опублікує і відправить це відео "в адміністрацію президента" і "піде до Мєняйла" (призначений окупантами "голова адміністрації Севастополя").

Як повідомлялося раніше, у червні 2016 року кримчанка написала у соцмережі, що в Севастополі окупанти вивезли на будівництво пісок із дитячого пляжу. Вона також підтвердила, що попри літній сезон у Криму, відпочивальників майже немає.




 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.