Ситуація на фронті: російські бойовики трохи менше постріляли

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.07.2016 17:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26649

Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції підрозділів Сил АТО. За минулу добу зафіксовано 41 випадок відкриття вогню, з них 19 на Донецькому, 18 на Маріупольському та 4 на Луганському напрямках.

Про це повідомив прес-центр АТО.

На Донецькому напрямку супротивник із 122 мм артилерії бив по наших позиціях у Миколаївці Другій, а 120 мм міномети застосував у Зайцевому, Авдіївці, Семигір’ї, Новоселівці та Новоселівці Другій. По Новгородському та н.п. Дача окупанти стріляли з 82 мм мінометів. Крім цього, під вогнем 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї опинилися українські воїни в Авдіївці.

На Маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 122 мм артилерії та 120 мм мінометів ворог обстріляв українських воїнів у Красногорівці. Міномети калібру 82 мм використав у Гнутовому, а великокаліберні кулемети - по захисниках Широкиного. Також, по наших опорних пунктах у Мар’їнці вели вогонь ворожі снайпери.

На Луганщині позиції ЗС України в районі Станиці Луганської противник обстрілював з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а поблизу Кримського вів несистематизований хаотичний вогонь.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.