Муженко обговорив з Ходжесом співпрацю Єврокомандування США в Європі і генштабу ЗСУ

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 1.08.2016 23:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26701

За словами начальника Генерального штабу Збройних Сил України Віктора Муженка, незаконні збройні формування не підтримують ініціативи української сторони щодо стабілізації ситуації в східних регіонах України.

Командувач Сухопутних військ ЗС США в Європі Фредеріком Бен Ходжес і посол США в Україні Джеффрі Пайєтт

Про це він зазначив в ході зустрічі з командувачем Сухопутних військ ЗС США в Європі Фредеріком Беном Ходжесом за участю посла США в Україні Джеффрі Пайєтта, повідомляє управління зв’язків з громадськістю ВСУ.

"На жаль, наші ініціативи щодо стабілізації ситуації в східних регіонах України не сприймаються протилежною стороною. Спостерігаються численні порушення Мінських домовленостей і застосування озброєння на лінії розмежування сторін", - зазначив Муженко.

Крім того, начальник Генштабу ознайомив представників делегації ЗС США з поточною ситуацією в Україні і ходом проведення антитерористичної операції, а також розповів їм про низку пропозицій щодо стабілізації обстановки в Україні.

В свою чергу, представники ЗС США висловили співчуття сім’ям загиблих військовослужбовців та наголосили на готовності надалі сприяти реформам в Збройних силах України.

Зазначається, що сторони обговорили питання стану та перспектив двостороннього військового співробітництва Єврокомандування США в Європі і генштабу ЗСУ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.