Справа Шеремета. Нардеп Геращенко розповів про свою версію мотивів злочину

Автор/джерело -  © 5 канал



Дата публiкацiї - 3.08.2016 14:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=26709

Причиною вбивства журналіста Павла Шеремета могло бути бажання зіткнути суспільство з владою, як це було після вбивства Ґонґадзе.

Про це у програмі "Час. Підсумки дня"на "5 каналі" заявив народний депутат від "Народного фронту", секретар комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Антон Геращенко.

"Вбивство Шеремета – показове вбивство у формі терористичного акту, небезпечного для життя інших осіб. На сьогодні вивчається багато версій. У тому числі, одна із провідних версій – вбивство Павла Шеремета демонстративне для того, щоб внести якийсь безлад у державний устрій. Щоб зіткнути лобами суспільство з владою за прикладом, який був із вбивством Георгія Ґонґадзе, до якого були причетні високопосадовці, у тому числі й офіцери тодішньої міліції. Також вивчаються зв’язки Павла Шеремета з Російською Федерацією. Він приїхав після багатьох років з Росії, від бував регулярно в РФ", – заявив Геращенко.

Нагадаємо, ранком 20 липня в середмісті Києва вибухнуло авто, в якому знаходився журналіст. Попередньо слідчі кваліфікували цю подію як умисне вбивство. Інцидент стався на розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка. Вибух прогримів о 7:45 під час руху авто. Шеремет від’їхав від дому всього кілька десятків метрів.

Як повідомлялося раніше, напередодні, 2 серпня, у поліції пояснили, чому не публікують фотороботи вбивць Шеремета. Зазначили, що наразі поліція не може розголошувати дані, щоб нічим не зашкодити слідству. При цьому основною версією убивства залишається професійна діяльність Павла Шеремета.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.